Smått och gott och lite rosa därtill.

Ombord | Inga kommentarer

Det är lika bra att erkänna det direkt. Jag är en receptknarkare. Jag älskar att läsa recept och kan inte få för många kokböcker. Jag blir så  inspirerad att jag genast vill plocka fram grytor och kastruller (eller åtminstone att någon annan kommer hem och lagar maten åt mig), och allt (nåja, det mesta iaf) ser ju så himla gott ut med de vackra fotona, och när jag sedan läser själva receptet så dreglar jag ju nästan!

Och här har jag hittat ett par recept som jag tänker testa – och som jag nu delar med mig av:

untitled

Visst ser dessa avokadoquesadilla från Recept.nu smasken ut?! Och verkar vara så himla lätta att göra, ett stort plus :-). Till detta drinktilltugg (eller kvällsvickning) så är Fresita ett givet val.

denna-med1

Fresita är ett halvtorrt, mousserande vin med tillsatta jordgubbar som smakar underbart, smakar frisk, hemgjord, bubblig jordgubbssaft! Den innehåller endast 8% alkohol och det är inget tillsatt socker….bara jordgubbar. Servera iskallt till toritllasen, mums!

denna-är-det

Sedan tycker jag att den här grillade fläskfilen med mortadella och timjansskyn från Allt om Mat verkar smaskens (och ser underbar ut!), den vill jag pröva någon fin sommarkväll när man vågar ta fram grillen igen….och då blir det självklara vinvalet Mulderbosch rosé, den är så god. Och den får toppbetyg när de testar roséviner och grillviner lite här och var, så det är fler med mig som tycker att Mulderbosch är suverän.

Vilken blir din favorit i sommar?

Vi hörs! // Anna 🙂

Anna Rönnquist jobbar i ombordshoppen på Stena Nautica. Här kan du läsa
mer om henne och oss andra som skriver här på Resebloggen.