Utomhuspool

Lyx och avkoppling i polska Masurien- och Warmiaregionen

Polen | Inga kommentarer

I nordvästra Polen är det enkelt och prisvärt att checka in på ett avkopplande spa! Vi tipsar om våra två favoriter.

Varmia Thermal Bad i Lidzbark, Warmia som ligger i norra Polen är den första anläggningen av sitt slag. Här finns ett rikt SPA-utbud och det är ett perfekt ställe för vila och avkoppling eller för aktiv semester. Sport-anläggningen är uppdelat i två delar. I den aktiva delen kan du använda de olika poolerna eller den forsande floden utanför. Här finns gott om aktiviteter för barn, och också en speciell pool för små barn, med bland annat en kanal för fartyg, fontäner och vattenkanoner. I avkopplingsområdet kan man njuta av den vitala poolen med liggande vattensoffor, ett vattenfall och olika vattenströmmar (massage), en saltvattenspool och en utomhuspool året runt. Alla som gillar utomhusaktiviteter kommer att kunna kombinera dessa med faciliteterna på anläggningen. Här finns klätterväggar där man kan går en kurs och här finns även en bra idrottsplats. Passa på att koppla av vid sjöns härliga stränder och njut samtidigt av det breda utbudet av kroppsbehandlingar, massage samt ångbastu. I bastudelen finns aromatiska basturitualer vid fasta tider varje dag som utförs av kvalificerad personal.

För dem som vill stanna längre erbjuder Varmia Thermal Bath bekväma lägenheter på en eller två våningar, som är detaljerat inredda. Dessa har vacker utsikt som ger lugn och avkoppling för kropp och själ.

Spaanläggning med utomhuspool

Unna dig behandling med 24-karats guld på Hotell Golebiewski

Hotel Gołębiewski i Mikołajki är vackert beläget i hjärtat av de stora masuriska sjöarna, i korsningen mellan de vackraste polska vandringslederna. Här finns flera härliga aktiviteter, bl.a. Tropicana Water Park som har många attraktioner (till exempel en sportpool, en fritidspool med vågor, en hydromassagepool, en flodpool, en barnpool, jacuzzibadkar, ång- och torr bastu med dofter, en saltgrotta, en snö- och isgrotta, regnduschar och mycket mer.

Hotell vid sjö

Dessutom ligger här en marina som är en attraktion för alla som tycker om vattensporter. Hamnen ligger vid Tałtysjön, precis bakom hotellet. Här kan du hyra vattensportutrustning och det finns också en möjlighet att delta i båtturer. Här finns också en ridklubb som rekommenderar vagn- och hästturer längs den pittoreska omgivningen. I hotellets spa (Health and Beauty Studio Gołębiewska) finns proffsiga behandlingar baserade på bl.a. 24-karats guld.

Läs även våra andra blogginlägg om Masurien- och Warmiaregionen där vi tipsar om vackra naturupplevelser, spännande aktiviteter och historiska platser att besöka.

 

Notera att detta är ett tidigare skrivet blogginlägg och tips kan därför vara inaktuella. För aktuell information, se vår hemsida.